Cruise Journaal Celebrity Reflection: Dag 10

Zeedag! Prachtig warm weer met lekkere bries en een supergladde zee. We zijn op weg van Athene naar Napels, zo’n 660 zeemijlen. Momenteel varen we langs de hak van Italië, door de straat van Messina (Sicilië). Overdag waren er lezingen over hoe het schip van A naar B vaart, Zumbalessen, Olympische Cruise Spelen (zeer grappig om naar te kijken) en kon je, om maar wat te noemen, meedoen aan een kookwedstrijd. Het service-niveau aan boord is onovertroffen. Het personeel komt aan dek handdoekjes uitdelen die in ijsblokjes hebben gelegen en lopen rond met koude versnaperingen (voor het geval je zelfs te lui bent om die zelf binnen te gaan halen…). Met weemoed bedenk ik dat dit de laatste zeedag was want morgen wacht Napels en een dagvullend programma naar de fantastische Amalfi kust…

IMG_4455

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s