Cruise Journaal Celebrity Reflection

Laatste dag…Zelfs een cruise van 11 nachten gaat te snel voorbij. Voilgende keer misschien nog een langere boeken, ha ha!
Maar vandaag was een geweldige afsluiting met een route langs de Amalfi kust met plaatsjes zoals Sorrento, Positano en Amalfi. Maar ook de minder bekende zoals Minori, Maiori en Sant’Agnello zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. We hadden een uitmuntende buschauffeur en dito gids; af en toe lag ons leven letterlijk in handen van onze chauffeur met die soms levensgevaarlijke capriolen van de Napolitaanse chauffeurs. Behalve de Amalfi kust ben ik voorstander ervan om ook de Napolitaanse stijl van rijden te verheffen tot de status van Unesco erfgoed…
Vanavond nog één keer eten met onze vier Britse, twee Canadese en twee Amerikaanse vrienden aan tafel en dan moeten we ernstig gaan afkicken.
Als jullie nog meer redenen moeten hebben om een cruise te boeken met Celebrity zou ik zeggen: waar anders vind je excellente service, een ongelooflijk mooi en elegant schip, super comfortabel bed, prachtige bars, zalig eten, iedere morgen ergens anders je ogen openen zonder met bagage te hoeven slepen, vriendelijke mensen, een bibliotheek, een binnenzwembad, jacuzzi’s enz enz allemaal samen in één reis? Mijn advies? Boeken die cruise!
Tot de volgende keer…Happy sailing!

IMG_4812

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s