Cruise Journaal Celebrity Reflection: Dag 9

Vandaag bestemming Athene. Gelet op hoge temperaturen en feit dat we de stad al eerder bezocht hebben lekker de hele dag aan boord gebleven! Want er is altijd meer dan genoeg te doen of je kiest ervoor om juist he-le-maal niks te doen, it’s all up to you! En dat is tegelijkertijd ook het fijne van cruisen, alles kan maar niks moet.

Lekker geluierd aan dek, gezonde shakes gedronken en heerlijke hapjes gegeten, gesport…Waar anders kun je vanaf je loopband uitkijken over de zee als het schip zich weer langzaam losmaakt van de kade en het ruime sop kiest???

Op de foto zie je de selectie bij het Aqua Spa Cafe…

 

IMG_4679

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s