Dag 6 op de Celebrity Reflection

Cruise Journaal: zaterdag 3 augustus 2013

Dag 6: tweede (halve) dag in Istanbul.

Vanochtend nog het tweede deel van een mooie excursie afgewerkt. We hadden veel geluk: geen rij bij de Blauwe Moskee! Nadat ik en een lange omslagdoek om mijn benen en om mijn hoofd had gedaan, mocht ik – op blote voeten! – binnen het prachtige en indrukwekkend interieur bewonderen. Daarna nog naar de Grand Bazaar waar er (te) veel te kiezen viel uit zijden en cashmere sjaals, glaswaren, sieraden, leren jasjes enz. Niks gekocht maar wel een leuke ervaring.
’s Middags terug naar de boot die om 13.00 uur is uitgevaren op weg naar Ephesus (Turkije). Wat is het toch altijd weer heerlijk om terug aan boord te zijn. Hele middag aan dek genoten van het weer, mensen kijken en een goed boek. Wat wil een mens nog meer? Euh…, een volgende cruise! Tot morgen…

IMG_4534

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s