Dag 5 op de Celebrity Reflection

Cruise Journaal van de Celebrity Reflection: vrijdag 2 augustus 2013

Dag 5: Istanbul! Wow, wat een fantastische stad op de grens tussen Europa en Azië! Werkelijk heel indrukwekkend met het Topkapi Paleis, de Aya Sofia, de ondergrondse waterwegen, de bazaar met de meest exotische kruiden, waterpijpen, zijden sjaals en wat al niet meer. Net terug van een intensieve sight-seeing dag met als mooie afsluiting een cruise (ja, alwéér) op de Bosporus! De grootste Turkse stad, 17 miljoen inwoners (!) is modern en behoudend tegelijk, een tegenstelling die je in het straatbeeld terugziet: moderne Westers geklede vrouwen met wapperende haren worden afgewisseld met vrouwen die geheel gesluierd over straat gaan. Ivm de Ramadan vandaag geen bezoek aan de Blauwe Moskee, die gaan we morgenochtend bezoeken.

IMG_4399

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s