Cruise Journaal Celebrity Reflection: Dag 4

Cruise Journaal van de Celebrity Reflection: donderdag 1 augustus 2013

Dag 4: Zeedag! We zijn op weg naar een van de meest tot de verbeelding sprekend bestemmingen van de Oostelijke Middellandse Zee waar me morgenvroeg zullen aankomen: Istanbul!!! Stad van de Blauwe Moskee, de Bosporus en natuurlijk….Yo en Wes!!! Omdat we bij laatstgenoemden niet uitgenodigd zijn op de (Turkse) thee, hebben we een fantastische excursie geboekt die anderhalve dag in beslag zal nemen. Maar voordat het zover is, eerst zalig genieten aan boord van al het moois dat dit ongelooflijk schitterende schip te bieden heeft. Vandaag was er tussen 10.00 en 13.00 u een fantastische brunch in het grote restaurant met Eggs Benedict, sushi, warm vlees, verse zalm, aardbeien in een chocolade fontein en een onvoorstelbare variëteit in schattige en heerlijke toetjes en gebakjes…Vandaar dat ik vanmiddag alle extra calorieën eraf ga zweten in de sportzaal! Tot morgen…

IMG_4262

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s