Dag 3 aan boord van de Celebrity Reflection

Cruise Journaal van de Celebrity Reflection: woensdag 31 juli 2013

Dag 3: Santorini! De ochtend hebben we nog heerlijk zonnend aan dek doorgebracht. Rond 13.00 uur kwamen we na bijna 48 uur varen aan bij het Griekse eiland Santorini. Een indrukwekkend gezicht als het schip tussen diverse eilanden door vaart. Prachtig! Iedereen opgewonden aan het fotograferen en filmen, natuurlijk (ik ook).
’s Middags een excursie geboekt naar het strand van Perivolos, een zwart vulkaan zandstrand. Apart maar ook gloeiend heet!!! Daarentegen was het water van de Aegeïsche Zee hartstikke fris en super helder. Na een paar uurtjes strand terug met de bus naar de hoofdstad Fira, waar we nog even de winkeltjes aan een nadere inspectie hebben onderworpen. Vervolgens terug met de kabelbaan naar de haven beneden, vanwaar we met een kleine boot werden teruggevaren naar “ons” heerlijke schip. En zoals altijd waren we ook weer blij terug te zijn aan boord!

IMG_4218

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s