Zeedag aan boord van de Celebrity Reflection!

Cruise Journaal van de Celebrity Reflection: dinsdag 30 juli 2013

Dag 2: zeedag! Vandaag een heerlijke, onbewolkte dag op een nagenoeg spiegelgladde zee doorgebracht. Vanochtend vroeg door de straat van Messina bij Sicilië, langs de “hak”van de laars en dwars door de Ionische Zee, op weg naar het hemelse Griekse eiland van Santorini. Daar zullen we morgen rond 14.00 uur aankomen. Een zeedag is pure luxe en ontspanning met voor elk wat wils. Je kunt je cultureel (lezingen), creatief (verschillende lessen), culinair (in de self-service “Ocean View Cafe”, de “Mast Grill”, “The Porch” of een van de andere specialiteitenrestaurants) of sportief (zumba/salsa/tango les) vermaken. De keuze is helemaal aan jou! Zelf heerlijk genoten van de zon aan dek, een heerlijke Indiase curry gegeten in “Ocean View Cafe” en ter compensatie nog even flink gezweet in de sportzaal. Ik garandeer je dat je nergens anders zo’n prachtig zeezicht hebt terwijl je op die saaie loopband rent!

IMG_4185

IMG_4186

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s