Cruise Journaal Celebrity Reflection: Dag 7

Cruise Journaal: zondag 4 augustus 2013

Dag 7: Kusadasi/Ephesus

Zondag 4 augustus 2013: Kusadasi/Ephesus

Vandaag geen ruïnes gaan bekijken in Ephesus maar gewoon de stad in gelopen en rustig aan gedaan, ook gelet op de hoge temperaturen vandaag (37 graden). ’s Middags terug op het schip en genoten van het uitzicht; we lagen pal bij het stadscentrum. Mooi zicht op Pigeon Island, met een mooi fort.
Tegen het einde van de middag nog even lekker naar de sportschool en nu is het alweer tijd voor het diner. We hebben een super gezellige tafel met Canadezen, Amerikanen en Engelsen. Iedere avond weer lachen geblazen en genieten van al het heerlijks dat ons wordt voorgezet.

IMG_4561

 

Pigeon Island in Kusadasi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s