Aanbevelen op LinkedIn?

Beste blogvrienden, sinds kort zit ik ook op LinkedIn. Op deze blog heb ik vaker lovende kritieken mogen ontvangen op mijn boek, “Mijn eerste lijk is gelukkig vers”, mijn columns voor het Algemeen Dagblad en mijn blogposts. Daarom zou ik jullie willen vragen of jullie mij op LinkedIn een aanbeveling zouden willen geven voor mijn schrijverskwaliteiten en/of andere kwaliteiten waarmee jullie bekend zijn. Dat kun je heel eenvoudig doen door een vinkje te zetten bij die vaardigheid (onder het kopje “Vaardigheden”) die jij op mij van toepassing vindt. Dat zou ik zeer op prijs stellen. Hiertoe is wel noodzakelijk dat we “gelinkt” zijn op LinkedIn. Indien dit het geval is kun je ook een persoonlijke aanbevelingstekst maken door naar mijn LinkedIn profiel te gaan en bij de profielfoto op het omlaag wijzende pijltje te gaan staan; scroll dan naar “Aanbevelen”. Ik ben op LinkedIn te vinden via https://nl.linkedin.com/in/pascalebruinen. Alvast heel veel dank voor jullie moeite en uiteraard ben ik graag tot een wederdienst bereid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s