Welkom aan boord! / Welcome aboard!

Theme from The Love Boat (klik om af te spelen/click to play)

Love, exciting and new
Come aboard. We’re expecting you!
Love, life’s sweetest reward.
Let it flow, it floats back to you.

The Love Boat, soon will be making another run
The Love Boat, promises something for everyone
Set a course for adventure,
Your mind on a new romance.

Love won’t hurt anymore
It’s an open smile, on a friendly shore.
It’s love. Welcome aboard, it’s love!

Uit “Theme from the Love Boat” geschreven door Paul Williams en Charles Fox/From “Theme from the Love Boat” written by Paul Williams and Charles Fox

Welkom aan boord van deze nautische blog die helemaal in het teken van cruisen staat! Zoals de naam “Cruise Craver” al zegt ben ik een echte “Cruise Hunkeraar”. Dit is begonnen in 2005, toen ik mijn allereerste cruise maakte met de Navigator of the Seas van Royal Caribbean. Deze vertrok vanaf Miami en had als bestemmingen Haïti, Jamaica, Grand Cayman en Cozumel, Mexico. Allemaal exotische bestemmingen die enorm tot de verbeelding spreken. Hoewel ik daarvoor al heel veel had gereisd en mooie plekken had gezien, was deze toen nog nieuwe ervaring voor mij zo overweldigend dat ik daarna helemaal verslingerd ben geraakt aan cruisen. Wat mij betreft geldt: een jaar niet gecruisd is een jaar niet geleefd!

Of je nu nog nooit eerder een cruise hebt gemaakt of al vaker het ruime cruisesop hebt gekozen, deze cruiseblog is geschikt voor iedereen. Voor de nieuwelingen is de blog vooral handig omdat je hier veel informatie kunt vinden over hoe het eraan toe gaat op een cruiseschip. Zo krijg je als het ware een online kennismaking met cruisen en kun je kijken of het iets voor jou is. Voor de ervaren cruisers zal de blog heel herkenbaar zijn en wellicht een manier om digitale voorpret te ervaren voor de volgende cruise. Want een cruise, die gun je jezelf!

Deze blog is geschreven op puur persoonlijke titel. Hier vind je dus een beschrijving van mijn eigen opgedane ervaringen en indrukken. De meningen die in deze blog verkondigd worden zijn dus ook mijn persoonlijke meningen.

Ik hecht er aan te vermelden dat ik niet op enigerlei wijze gesponsord word door de door mij genoemde cruisemaatschappijen. Het is eerder andersom! Ik ben dus volledig onafhankelijk. De enige reden dat ik deze blog ben begonnen is om mijn eigen enthousiasme over cruisen met anderen te delen. Bij deze dus!

Op mijn blog vind je algemene informatie over cruisen, veel gestelde vragen,informatie over de cruises en bestemmingen die ik zelf gedaan heb in Europa en het Caribisch Gebied en lekker veel foto’s. Alle foto’s van de bestemmingen en de binnen- en buitenruimtes van de cruiseschepen op deze blog zijn zelf gemaakt.

Ook vind je hierop mijn columns die over cruisen gaan. Voor meer columns over hele andere onderwerpen (in de categorieën feel good, glamour, hot items, lifestyle, pubers en travel) verwijs ik je graag door naar mijn andere blog, www.coolcolumns.com.

Ik hoop van harte dat mijn cruiseblog je informeert, entertaint en enthousiasmeert. Ik hoor graag van je dus laat gerust een reactie achter als je wilt!

Happy sailing!

2 gedachten over “Welkom aan boord! / Welcome aboard!

  1. Hi Pasquale and Hann

    Its Mary & Jim from the Celebrity Silhouette cruise Hi!! Enjoying reading your comments I take it your still on your great cruise. We are so jealous just back from one on the Celebrity Infinity to Norway and it rained all 10 days except two. Beautiful scenery but ship was terrible! Food was not good in buffet too long a tail to tell but I must say your brunch looked so fantastic wish Id took a picture of our dogs breakfast one! ENJOY AND NICE TO SPEAK WITH YOU AGAIN. XX

    • Hi guys!!!So very nice to here from you again!!! Yes, we are on a Eastern Mediterranian cruise and tomorrow we’ll have a sea day on our way to Naples. Unfortunately the cruise is slowly coming to an end…it’s been terrific so far, the weather is great although pretty warm and Istanbul is really worthwhile. If you haven’t been there yet, you should try to visit once (maybe with this cruise??). The food is exceptionally good this time, no complaints there. Too bad for you that your cruise was disappointing in that way. Hope we will meet again somewhere in the near future, that would be really nice! Did you stay in touch with the other couple?? We haven’t heard from them. Many kind regards from Han and Pascale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s